Orkade! XD

Jag orkade ju fixa bakrunden nu xP, den blev ju jättebra till headern och färgerma och passade nästan perfekt! Eller ja, för mig perfekt :P :D :) <3 XD. Detta får bli ett kort inlägg eftersom jag vill at det andra ska snynas, mawhöaw xD.

Du måste ju inte läsa och den nya headern och dagen och vad som händer i framtiden. ^^

Header 4
WEEEI! Nu fixade jag tillslut en ny supersnajsig header! Blev faktiskt riktigt nöjd, ska ändra något med bakrunden sen, men orkar inte nu. Klockann är kvart över 12, måste gå och lägga mig, men man kan ju inte precis sova när de spelar überhög musik och sjunger och skriker som galningar, ellerhur? x)).

Nu när jag tänker efter, så behövde jag kanske inte en ny header, men jag kände mig ju somsagt mycket kreativ och ville göra något, mwah :P.
Aja Imorgon (- vilket menas med idag egentligen) såska jag iaf träffa Rebbe som jag skrev i förra inlägget. Vi måste verkligen spela, hoppas vi kommer ihåg det imorgon, och sen verkligen GÖR DET. Kan ju typ Rosa Paantern om vi inte har glömt den, och sen kan vi ju typ Mercy, 1 sidan, det finns ju bara 1 sida xD. Och sen kan ju Rebbe Fever, men verkligen inte jag. Skitrvvatt jag inte har övat nu under soommarlovet! Vi MÅSTE VERKLIGEN spela innan sommaren är slut, inte typ sista veckan, då är ju alla ledsna för att det ska bli jobb & skola ju X_X. Så kanske veckan innan, liksom ett superbra slut på hela sommarlovet! Då kanske folk ger pengar, mohaw <3. Är verkligen IN NEEEEEEED av pengar! Ska ju typ köpa objektivet innan sommarn är slut helst. Har typ hälften XD.
Idag var jag på stan med pappa, vi åt kebab och shoppade lite, mwhöhöhö xP. Längtar tills imorgon (-SOM DÅ ÄR IDAG) när jag ska va med rebbe, hoppas hon vill spela, mawh x)).
Längtar även tills på Lördag då jag ska till Oliver & sova över, yippiyye<3. Åh gud! Det är ju imorgon xD Jag kom på att klockan är över tolv nu igen xD ;:P, som jag har skrivtit, mwhaöw. Lite konstiga veriasioner av "haha", höhaw<3.

Så långt inlägg det blev :P Som jag skrev; du vart ju inte tvungen att läsa, xD.

Aja, herrå och godnatt (?) ! :D
-Stinkerbell á la Malte. ;)

HejHopp :)


Jzvligt mongo bild.
Öööööööööööööööööööööööööööööööööö. Mamma och pappa har typ fest där nere, med Elisabet och Andreas, sjunger och skriker som galningar.
Jag känner mig lite kreativ just nu, så jag tänkte fixa en ny header, weheeii. Jag vill ta typ teman som svart och någon slags "mörkrosalila" tror jag. Eller Typ något med det grå som jag har. Fast nu orkar jag vrekligen inte med alla dessa koder och HTML, blöfxn på d just nu.
Årrh, jag är jzvligt trörr, tror jag. x|.
Imorgon ska jag va med Rebbe, gud vi måste verkligen spela! [PEGNA BEHOV!] - vi har heller inte spelat på hela sommaren, och vi ska väl antagligen spela sen i sommar! Vi kanske har glömt hela altl. Vi kan ju iaf Rosa pantern (om vi kmr ihåg), Mercy (typ första sidan, finns typ ingen annan, wutevah,fårbara spela den) och Fever kan jag verkligen inte! Nääääälllllllllööööööööö, mjö konstigt inlägg.
 
(:B - kanintänder)

BajsBajs påer :) :D

Målad häst :P



Igår hade jag visst tagit mej lite tid att måla denna überfula hästbilden i det nya photoshopet.
Det var dock roligt att göra den, även om den blev riktigt ful så. Jag älskar ju detta med skuggor och kontraster förstår ni ;). Mwjap, det kommer säkert lite mer bilder. Antar att jag kommer göra en till idag, när man är så uttråkad, ;P.

Tackohejleverpastej.
Bai.

Tjohoo

Nu väntar jag på att Oliver ska komma hit. Idag hade Toffie rymt ut från buren 2 gånger utan hål! Konstigt må jag säga..
Igår lekte vi med några übersöta små trollungar, eller mja "människoungar" som bara klängde och hängde och for hit och dit. Herregud, och de ska jag b´vara så kallad "barnvakt" åt. Mjähä, jag gillar ju dem, de är så underbart gulliga! Ni kanske får se en bild, eller två sen om ni har tur, mwah :P <3

Heroo ;)

Hepp.

Nu dampar mamma, måste stänga ner nu :P
Frågade Oliver om han ville va, men nepp. :P
Aho, går la ut och footar antar jag xP
Baibai ;)

Fotodags ;P

Mjaao, jag tänkte pallra mig iväg till några tävlingar på Örs senare i månaden, eller nästa månad, och nästa igen, hehe ^^. Den första är den 30 augusti, vet dock inte vilken tid, det är iaf Dressyr då. Nästa är den 13:onde September, kolockan 09:00, hoppning dåe.. Kommer antagligen bli en heldag elr ngt, jao kan ju komma dit då vid 9, 10 elr något, mwah :P.
Någon som vill följa med? :P

BaiBai.

Grattis Mutti^^

MjapMjap, mamsen fyller åår! Och Selma och jag var och köpte "Allt flyter" åt mamma, weeej, fast den var jävligt dyr, 200 kronor, så nu ör jag pank.^^ Grattis iaf till henne! <3

Igår va vi hos MajseBajse, skitskööööjj<3. Och innan det var vi på Gekås, kewl det också, köpte byssor för 30 kronor, mwah xD.

BajsBajs fisrumpor. ^^


Leka häst.

Japp, jag gick faktiskt med på att leka höst med Selma och Michelle. Mwaha, vi förstörde gräsmattan och så vann såklart michelle över mig, höhöhö^^.
Nu måste jag tjata på Selma, att vi ska gå och köpa Allt flyter till mamma, innan det börjar spöregna eller något.
Wish me luck, heehhe^^...

BaiBai.

Bajsprutt, fis och korv.

Fxsen Oliver kunde inte va.
GUUUUUD! Vill verkligen till stan och köpa presenten till mamma nue juu! Annars kommer jag glömma det! Det känns som om vi typ inte har någon present alls.
Hoppas att dey iaf går att köpa Allt flyter på hemmakväll. Dit får jag iallafall gå och köpa lite, men jag orkar verkligen inte. Har så jkla pissfntråkigt! Bara sitter här och skrivre, även om inte en kotte läser det.

Ajah, bajsbajs.

Morrn.

HejSvej och .. God morgon?
Har precis duschat och ringt Oliver, han typ kunde inte (?).
Idag blir nog en sån tråkdag, regnregnregn. HATAHATAHATAHATA.
Lägger nog upp ltie bilder och fler inlägg idag, mwaha, så det får ni stå ut med mitt eländiga tråktjafs.
Hade även tänkt måla tröjan idga också.
OCH FAAAAAN! Mamma fyller ju år på söndag! Shiiiiiiit, mååste åka ner på stan verkligen och ökpa henne den tröjan och DvD:n. Någon som vet om "Allt flyter" finns att köpa på hemmakväll?.
Faaan, måste komma ihåg och tänka på det idag.

Blääh.

Haha, nu har jag säkert skrivit kanske 10 inlägg på 10 minuter xD. Men guuud så tråkigt jag haaaar..!! Inget på TV heller, pissfis.
Och förra inlägget med bilden blev det fult, så vill täcka det, hihihi..

*TÄCKER.
.
.
.
.
.*
Nu är det nog täckt.

Visstja! HBG festivalen imorgon juuu! :D


Visstja, imorgon var det ju Helsingborgsfestivalen. Brukar dock inte komma på sånt, hehehe..^^. Har typ vart där 2 gågner. tycker mest att det är sjukt rörigt och stökigt och ännu mera rörigt. Blää. Men jag hade mer än gärna åkt dit med en kompis, om jag får , mwahah. Oliveeeeer (md)? <3 :D

Mwaha, kände för att trycka upp en bild i detta inlägget också. Inte den snyggare, men jag blev precis klar med en annan photoshopad bild, som blev bra, med diamanter, höhhööh..

GudGud Gud, så tråk jag haaar! Oliver if u see this CALL ME eller SMS:a mejj, har komenterat hos dej, komentera häär för svaaaaaaaar.

Gud vilket omoget inlägg.


HHAHAHAHAH.

Textfel! XD

Haha, såg precis nu när allting var klart, att det var ett litet text fel på headern, mwaha xD Överst på svarta "välkomst-texten" så står det Www.Stinkerbel.blogg.se. Hahahah xD Noterna att det endast är ett L i Stinkerbell, haha, min data är så seg så den får inte alltid med alla bokstäver förstårni ;) xD. Ajah, får väl ändra det någon gång, orkar verkligen inte nu. Det är säkert ingen som ser. Höhöhöhöhöhö...
OUPS! NU SKREV JAG JU DET!

Header.

Hihi, ville bara kika in IGEN, och säga att jag blev sjukt nöjd med min header. :P

Wihoooo.

Nu känner jag mig somsagt glad. Riktigt glad. Nu har jag fixat två suoerbra saker idag. Fixat Header och koding till denna bloggen, vilket blev sjuktsupersnyggtbra. Och sen har jag fixat på fotohemsidan och lagt upp lite bilder! Titta gärna in där på www.mfotografering.weebly.com, där ni får ta del av mina bilder. Kommer nog lägga in lite här också, men det är bättre att ni tittar in där, mwaha xD.
På fredag ska vi till Falkenberg och träffa MajseBajse! <3. Ska bil sjukt sköjj, hoppas hon kan följa med till Gekås sen oxå, du blir allting så toppen! :D

See you later alligator! :D

Heeja meeeej! :D

Detta är det bästa som hänt  mig under min bloggtid (-på min andra blogg osv xP) - så fixade headern sig av sig självt!! Jag bara test-mätte när jag mätte den i photoshop, och så blev det såhär perfekt supersnyggtskitbra! :D Jag är riktigt nöjd med headern dessutom! Visst är jag duktigt? (a)
Tur som jag har, segade inte heller datorn! Gud, så bra livet känns just nu! Iallafall med bloggen.
Hittade också min Paul Frank tröja igår! Jippie! Och pappsen har skaffat sej en ny tillänglig mobil, som han inte ska ha så länge, som jag ääälskar! Kan förhoppningsvis tjata till mej den, mwaha xD. Njää, det är nog inte det bästa, sparar till objektivet, men det går inge bra, ska snart också till Gekås.. Herregud! Hur kommer min "ekonomi" sluta egentligen!?!?. Jag har visst lite för dyr shopping hobby för min budget, mwah. xd.

Auf Wiedersehen! :D <3

(HEADERN SOM VAR PERFEKT MED ALLTING:

header)

Yeeeyy!

JAA! Nu är headern och kodningen äntligen klar! Puh, grafiken blev dock väldigt dålig på headern, eftersom jag var tvungen att ändra en massa med den i photoshop, med storlek osv, eftersom den inte passade de 3 första gågnerna, därför är den rätt utsliten xD, men det nya Ps:et klarade det bra! :D
Idag, har jag då fixatd enna bloggen, mejlat Bella om min tröja, den är borta, och den kan bara vara hos henne, eftersom, jag bara haft den där så.
Ska till väla idag med mams och sumle också, sköjSköj, var där i söndags oxå, på hemliga uppdrag, fast pappa var sur, mwaha xD .

Bai.^^

Stinkerbell

Japp, nu har jag gått och skaffat mig en ny blogg, som passade bättre^^. Håller på med en header, som blir riktigt bra, skriver mer sen, bai guys^^.

Jag är en konstig filur, och jag kommer troligen och förhoppningsvis aldrig passa in.
Jag gillar fina ting, däribland regina spektor och annan helig musik.
Jag vill ha mer pengar, träffa Kent, fika med Maria Montazami, hälsa på hos Operah och bjuda på kaffe, börja dricka rödvin, ha en egen lägenhet, ha världens finaste som vaknar upp brevid mig som jag älskar och vet att jag blir älskad tillbaka, bo i stockholm, bli omtyckt och att folk ska ta hand om mig. ganska kort sagt.