BLOGGEN UNDER UPPBYGGNAD!

Japp, nu byggs bloggen om helt! Inte bara med ny header, bakgrund och lite koding! Utan riktigt mycket denna gången! Har redan börjat lite med färg och sånt, ska även ändra "bakgrund" på alla mina kategorier, ändra länk/Akrivet, och koda om lite. Får se om detta blir bra, annars hade jag tänkt mig skaffa en "Drop-meny", med en cool header till. Bloggar som jag ofta inspireras av, är www.Mango.blogg.se, www.Christinmartinsson.se och www.glasartad.blogg.se. Ni kan verkligen bloggar, därför beundrar jag er grymt mycket. :'].

Kommer antagligen inte skriva några inlägg alls, under denna tiden, utan bara gå in och Koda/Designa klart allting. Om jag inte blir nöjd, testar jag mina andra Idéer, vilket också kan ta tid. x).
Läs gärna i den nya kategorin "I Think..", om några filmer jag sett, som jag då betygsätter, eller varför inte kolla in på de bloggarna ovanför? ;).

Kram, Malte :)

Filmtime & Ny kategori!

Jepp, i förrigåt och idag, hade jag sett lite filmer, mwjapmwjap, 3 stycken närmare bestämt, och de var I taket lyser stjärnorna, En del på Scary Movie och Marley & me. Eftersom mitt babbel, så ska ni få höra vad jag tyckte x). Detta hamnar i den nyskapade kategorin, "I think..", vilket menas med vad jag tycker och tänker om vissa saker x).


Jag tyckte den var riktigt bra faktiskt, dock var den lite "förvirrande", för jag uppfattade att Tjejen i huvudrollen, bytte åsikter hela tiden nästan, och likaså henne kompis, men det var ändå bra. Bra gjord, bra filmad, bra skådespelare och allting hängde ihop rättså bra. Minuset var det som jag skrev innan, och att jag tyckte de borde ha gjort lite mer, när mammam dog.
SLUTPOÄNG: SSSS (fyra stinkerbellar)


Haha, detta är en riktigt rolig liten rysare, om man kan säga så. Rättså mycket blod och sånt, men det hela har de gjort allting "roligt" av. Ibland tyckte jag dock de gick liite över gränsen.
Den var rätt snuskig också, också liite för mycket.
SLUTPOÄNG: 3 SSSS


Denna var också lite kulig, man fick följa med i allting, den var inget svår att förstå, och samtidigt rolig. Lite sorglig i vissa tillfällen, som i slutet. Den var bra detaljerad, dock några onödiga scener, och så kändes den väldigt lång. Ändå var det någon slags frånvarande känsla man fick av den.
SLUTPOÄNG: SSSS

HAHA.

Hahah, vilket j*vla miffo var det som va "trött på dej!" och "Lina westerdahl"? Haha, så vågar du inte isäga det ens! HAHAHAHHAHAHAH, vad jaaaaaaaaaaavligt omogen du är!! Hahaha, kan inte sluuta skratta!! XD
Vilken j*vla idiot! Hahahahahahahahhahahah XD.
Vet nog vem det är, haha, om du inte säger det, så omogen du är, hahahahhahaha XD, SÄG DET DÅ! SÄG VEM DU ÄR! Haha, så svarar du inte ens! Hahahahahhaha XD.
Seriöst, vilka jävliga miffon det finns här på jorden, kmr nu ha !godkända komentarer". Jagvem vem du ääär, och du ska få hääämnd! Men INGEN NÄMND INGEN HÄMND. :)

Malte :)


OBS! Mycket svordomar, du måste inte läsa.

DU MÅSTE VERKLIGEN INTE LÄSA! MYCKET SVORDOMAR X].
Arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrghhh!! Gud så förbannad jag blir!! Det funkar ju inte med de jâvla animeringarna! Och inte heller en enda liten kotte som KAN vill hjälpa mig!! Såklart Tack till Mango (<3), men det funkar verkligen inte som du beskrev, och jag fattar inte heller hur man får alla bilderna i hela fältet, "Duplicates.." som du skrev.. OCH ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRH!!!!! FAN VADA JAG BLIR RENT UT SAGT JÄVLIGT IRRITERAD! Och jag har bara 3 dagar kvar på detta Photoshopet! ÅÅÅRRR! Gud vad förbannad jag är.
hejd - Å.

JAG SUGER PÅ GRAFIK.

grafik



JAJAJAJAJA!

Wihoooo! Nu blev jag glad igen! Jag fixade en ny header och VÄDLIGT MYCKET KODING (enligt mej, hehehe..) och så blev det detta fina resultatet! Vad nöjd jag blev! Det tog någon timme, men. Jagvet, det är inte den finaste men det är ju min 4;e bloggdesign så. x))
Och så fixade jag en klocka! En asgrym en.
Och sen fixade jag så att du kan prenumerera på mig, eller ja, så att du kan prenumerera på min blogg, då får du ett mejl varje gång när det kommer ut ett nytt inlägg! :D Prenumerera allihopa! Nuu! xD

Åhhhhhhhhh.

Gud vad deppig jag är. Just nu känner jag mig pissapa, har ont i huvet som f*an. Animeringsskiten funkar inte och inte en kotte kan hjälpa mig. Jag vill göra en ny design och header, men det blir aldrig rätt.. Allting blir bara fult!
blöhöööööö. Vad bajsigt allt är :(.

Nytt försök på animering.

2
*Hoppas det funkar, Hoppas det funkar*

Gatumålningar! :)

Mjepp, jag var med och målade lite gatumålningar här i Helsingborg, heheheh. Nu ska det börja regna så det spolas la bort.. xd. :P. Ni får säkert lite bilder från det sen, xB.
Btw så ville jag säga lite tack till Mango som förklarade lite hur man fixade till animeringarna. TackTack! :D

Men blö fxn!

Någon som vet uhr man laddar upp animeringar på bloggen? - SÅ DE FUNKAR!!.
Testade nu innan, nehe, den ville ju inte funka.
Testar kanske igen sen xd.

Animera.

MjappMjap, nu hade jag tänkt mig att förska mig på att animera lite i CS;et.
Mjä. Nu kunde jag inte det. xD
Idag var jag på stan med familjen, tittade på en asrolig teater! XD.
Skulle annars bara kika in för att säga en "tidig" godnatt! :D ;). Ska upp "tidigt" imorgon.

Hejdå smmå fiser! :D

Visstja! Hade oxå ändrat lite i textfärg och text koding idag! Jag blev jättenöjd med det oxå. Mwhöhö, inte så bra som alla andra. Men nivet det är ju jag ! xd

Nytt & fräscht! :D

Oh gosh, fyfaasen vad snyggt det blev med den nya kodingen och headern! Testade en massa olika bakrundskoder, och gjorde säkert 10 exemplar utav samma bild, och kom fram till denna. Tyckte det blev supersuperbra! Jagvet, ändrar header väldigt ofta, jag känner mig alltid så kreativ, och att göra headdrar och koding är absolut min grej, har jag kommit på.  :D
Jag vet inte om ni har sett att jag har förstått mig på hur man ändrar texten? Vilket jag har gjort, Tahoma. Tyckte det blev super det också. :D :) <3.
Idag.. Har jag typ bara gjort headern & kodingen. X_X. Vill man ha det bra  så får man ligga i lite, och somsagt, se hur bra det blev?.
Ajah, JAG blev väldigt nöj iaf :P :)

Förlåt x'))

Shiba
SHIBA
Förlåt för att jag inte har skrivit de senaste (4?) dagarna, hursomhelst så var jag på stan med Rebbe på fredagen. Askul! Och sen var vi med Sarah, och efter det var vi och åt hos Lie! Mumms :P :)
På lördagen sovde jag över hos Oliver, med hans Polska kuser, eller de var där på dagen och på kvällen. Lite tråk för mig, mycket Schch och Tsche ljud, mwhöhöhö.. x))
Vi tittade på film och såg på borat xD.
Dagen efter fick vi fotografera Olivers grannes hund Shiba, om det nu stavas rätt :P. Fick supergulliga bilder som dena här ovanför. Det kommer antagligen komma upp lite fler bilder sen på fotohemsidan, så kika gärna in där lite senare någon gång :P.
Väl idag så var jag ute och fotade lite, fick tips från en tidning som Oliver hade, "svänga runt och få effekt", fick superbra bilder på blommor och så vidare. .=) Kommer kanske lägga upp lite bilder sen så ni får se :P.

BajsBajs på er! :) :D

Jag är en konstig filur, och jag kommer troligen och förhoppningsvis aldrig passa in.
Jag gillar fina ting, däribland regina spektor och annan helig musik.
Jag vill ha mer pengar, träffa Kent, fika med Maria Montazami, hälsa på hos Operah och bjuda på kaffe, börja dricka rödvin, ha en egen lägenhet, ha världens finaste som vaknar upp brevid mig som jag älskar och vet att jag blir älskad tillbaka, bo i stockholm, bli omtyckt och att folk ska ta hand om mig. ganska kort sagt.