Höst mit OLIVEEER! ;D

Mwah, först och främst förlåt för att jag inte har skrivit på grymt länge, ja vad är det nu? En månad ungefär? Jag har fått för mig att inte skriva förräns bloggdesignen är klar, men imorse kände jag hur kreativiteten ville ut ur mig, och ja frågade mig själv? Varför inte göra den jävlarns bloggdesign nu? :D Så jag gjorde en! :D Jag blev väldigt nöjd med headern faktiskt, och den fasta bakgrunden, yeey!
Hursomhelst så har jag dragit hit Oliver innan han ska till london (avundsjuk som ffaahhenn) imorgon och blir borta tills på lördag. Så vi gick ut och fotade lite, bilderna får la komma ut här på bloggen snart antar jag. De kommer väl i alla fall ut på olivers blogg (neongummiankan.blogg.se).
Sen gjorde vi my speciality de lá varm choklad! Men grymt mycket grädde, hackad choklad på (MMMM.. ARABOU) och en massa annan god cacao och hehe.. O'boy! X''D Men gott vare i alla fall, de blev grymt stora och vi blev hur kladdiga osm helst efter att ha ätit (druckit..?) dem. Bilder får ni kanske se sen P'':
Puss&kram
Melwinlámaltish.

DAGENS LÅT:
LONG BEFORE ROCK n' ROLL - MANDO DIAO

VEMVEMVEM FYLLERÅRÅRÅR IDAGAAAAAG!?

WAAAAAYYIIH! JAG FYLLER JU ÅR IDAG! :''D <33 KRAM PÅ ER ALLA! OCH TUSEN TACK FÖR IGÅR, ALLA BÄSTA :''D
Jomen, vad är det då man samlar på sig under sina födelsedagar? Jo! En massa kul! Bland annat så fick man igår en helt äkta BEATLES VINYL skiva! [Apple, hette skivan tror jag], tillochmed den GAMLA prislappen satt kvar! TACK REGGE! (Rebbe&Agge).
Och sen så fick man ju lite gottisch gottisch godis av kreativa Jossshhiz! :''D <3
Ett presentkort på H&M för 200 kr av min bästaste OLIVER! :''D <33 TACK!!
En as snygg mössa och en grymt snygg halsduk, eller mja, sjalig..? Från Anna <3, Lexi <3, och Bellischh!<3
Gud vad glad jag är! TACK ALLA <''33 :''}

Sen fick jag en ny jeans skjorta, eller inte ny, en liten gammal sencod hand skjorta, grymt snygg av mamsen igår också.<3 En annan snygg gammal tröja, med knappar :''D

Sen berättar jag mer om dagen i morgon eller något tror jag. Kram :'3

Jag är en konstig filur, och jag kommer troligen och förhoppningsvis aldrig passa in.
Jag gillar fina ting, däribland regina spektor och annan helig musik.
Jag vill ha mer pengar, träffa Kent, fika med Maria Montazami, hälsa på hos Operah och bjuda på kaffe, börja dricka rödvin, ha en egen lägenhet, ha världens finaste som vaknar upp brevid mig som jag älskar och vet att jag blir älskad tillbaka, bo i stockholm, bli omtyckt och att folk ska ta hand om mig. ganska kort sagt.