Sjuuuuk :'[

Blää! Nu är jag sjuuk! NejNej! HATAHATAHATA,,!! Nyser och snörvlar, kan inte svälja, ont i huvudet, yr, somnig ..
Ändå så har jag ingen feber .. Konstigt .. Men det tyder väl på att det är en vanlig (KRAFTIG!) förkylning? Ingen svininfluensa? Eller..?
Skulle vara kul om någon snäll människa i klassen sen vill berätta om vi får några läxor eller vilket skit vi har gjort :3 ..

Aja, sen för att bli lite piggare letar man upp detta underbara klippet :'''3. älsk värt x 1000 <3.


Kram på er!
(och säg krya på dej till mig, AA) ^o^


TAR LITE LÄNGRE TID!

Ja, ombyggnaden kommer nu ta lite längre tid, då min data och internet "kraschat", som tur så räddade och alla bilder och musiken :'].
Just nu sitter jag vi Mammas och Pappas dator, om ni undrar. Har massor att skriva om, men kommer inte göra det nu. Så som sagt, renoveringen av bloggen kommer ta mycket längre tid än vad jag hade beräknat. Men för hoppningsvis, om jag har ork, lust, och om pappa fixar datorn, så ska det vara helt klart om 1 - 2 veckor. :)
Håll ut tills dess :P.
//Xoxo Stinkerbell A lá Malte.

Jag är en konstig filur, och jag kommer troligen och förhoppningsvis aldrig passa in.
Jag gillar fina ting, däribland regina spektor och annan helig musik.
Jag vill ha mer pengar, träffa Kent, fika med Maria Montazami, hälsa på hos Operah och bjuda på kaffe, börja dricka rödvin, ha en egen lägenhet, ha världens finaste som vaknar upp brevid mig som jag älskar och vet att jag blir älskad tillbaka, bo i stockholm, bli omtyckt och att folk ska ta hand om mig. ganska kort sagt.