Läxor



jag ritade precis denna bilden. så känner jag för att göra läxorna just nu. jag orkar inte, vill inte och ja ja ja. usch nej :(
men jag måste göra Nolabbr(öv)apporten, Ma läxan som känns helt fxcking meningslös eftersom someone har tagit min bok och så Per aldrig tar in läxan.
faktiskt, vill jag få betyg nu, denna terminen kommer kännas så meningslös så meningslös, fast det nog är den som är minst meningslös i slutändan?
dagens ord är meningslös.

Huvudstaden here I come!


källa

mhihihi! vi har bestämt att vi ska åka till Stockholm på sportlovet, eller aa, inte hela men några dagar. nu har jag skrivit ner vad jag vill och ska göra! :D

Bland annat så ingår,
shopping
▲ Gå på SoFo shopping osv
▲ Beyond Retro
▲ Flera andra second hand affärer
▲ Weekday och lite snask modernt fint
▲ Ekovaruhuset

gå omkring och se och fota och ha det najs på gamla stan
▲ caféer
▲ fotografera

museum
▲ Moderna muséet
▲ Leksaksmuséet

I shopping och sånt ingår en massa tusen till, men jag ska ändå försöka hinna med allt detta på en dag, eller en eftermiddag typ, för egentligen åker vi dit för att fira pappas födelsedag. heheh.


Flickr favs

Maja (även Maja, det är en ny länk ja) har så fina bilder i hennes Flickr.


Kärlek till gubbe i rom.









Maja är även veckans blogg denna veckans också! Glöm inte det!

Redigera bort saker i Photoshop

FÖRE:

EFTER:


Ibland när man fotograferar saker så finns det så mycket som man bara vill få bort ur bilden. tycker inte ni det? som till exempel ibland när jag fotograferar hästar, man vill få bort staketet eller andra saker som stör bilden i bakgrunden. Detta är ett exempel som jag har gjort som föreställer Linnéas ena söta lilla pålle Tsarina. Här har jag tagit bort den röda färgen i hörnet, stolpen som var i bakgrunden, den vita "linjen" som gick över hästens huvud och sen bara bildbehandlatden i själva kvalitén så att säga. Det är faktiskt lättare än vad man tror, jag kan förklara någongång kanske, men nu ska jag inte sitta här och uggla längre.
baibai! :D

Pasta



I julas någon gång så gjorde jag Sandras pasta till familjen. Det blev väldigt gott.

Recept här!

Elvis



Vi gör vår fredag glad med en liten elvis.

åh nej!!

jag har så "otur" och allting.. årrh! jag blir så ledsen! jag vet inte vad jag ska göra! :(

nu är det dags att skryta.



Hahah! Nu är det dags att skryta för att här är min Amanda Jenssen autograf! Iiihh!

Amanda Jenssen



åhåhåhåh! Amanda Jenssen ska spela på The Tivoli den 19 mars! aayaay! jag vill dit! Har ju hennes autograf också, kom jag på, mhihi!
vill så gärna så gärna dit. hon turnerar väl för sin nya platta med så mycket fint på.

UPDATE; ser attt blogg.se håller på och gör om. jag blir rädd om de gör om i HTMLen och CSSarna.


H&M

look image


sjuklingen här.



Nu sitter sjuklingen själv här och bloggar lite halvt. Har försökt ladda upp ett litet klippm men jag är så dålig på det. Det skulle ta förtio minuter stod det men det har säkert gått över det. och så kommer det säkert stå att det inte funkar sen. jag blir så arg på det!
jaja. idag ska jag bara vara hemma och slappa. jag är hemma för att jag är sjuk, fick kanske något slag av förkylning och utmattning från igår? aja. shit happens.
baibai.

Maj Lööv och jag



Nu ska jag och maj lööv snart gå till sängs för ännu en dag imorgon. Ska tvätta med det där krämproovet som Oliv gav mej hade jag tänkt. men huden kan ju typ bli beroende av den? sa mamma iaf. jajaja. jag är duktig som bryr mig vilket inte alla gör med sin skiiinnnn.

Känslan som man inte tänker på



Det känns så märkligt med det. Fast på typ ett underbart sätt? Nu ska jag se om det är något bra på the one and the only, televisionens fejkade krams om saker. Nu jag jag kanske titta på rapport. OOJ! det är ju sluuut? WAAAT.

Som ett hål i magen.



Ibland har jag den känslar. Man vet inte vad man riktigt gör. Får inte ut något. Drar upp och bara ser ett tomt hål. Varför, varför?

Veckans blogg!







Denna veckans är veckans blogg är inte någon mindre än min underbara fett najsiga kusinvitamin Maja! I hennes blogg så får ni följa hennes tankar om fina så saker, fina foton som får en att le, om hennes underbara musiksmak, och en massa annat najsigt krams som förgyller en ens vecka.

Titta in här hos Maja Eleonora


Am sawry.



Förlåt för dålig uppdatering, men har ju jgort lite inlägg som ni får gotta er med. Eller lyssna på Miike Snows Animal som är så fin.

sleepover



Igår så var jag med Oliver från klockan 10. Först hade vi en liten second hand runda där jag tog med mig mina älsklingar hem. En fin sailorhat och en najsig liten väska. Sen gick vi till Oliv igen och så blev vi desperata med hans små najsprodukter.



Såhär ser det oftast ut när vi är hos Oliver.



Jag blev som vanligt beroende av någon fin sak som Oliv hade hos sej. Hur som helst så åkte jag därefter till gympan, eftersom jag är tränare till lite barn (berättar mer om det sen), men efter det så hämtade vi Oliv och for sedan hem till mig.



Där åt vi god pizza och gjorde sedan goda mackor med franska örter, bAbybel (oliv fattar), och lite grönt té som egentligen var gult.


På natten var vi hyper från det gula téet, och vi gjorde en massa random videor.




Vi pärlade.



Vi lyssnade på en massa fin musik som M.I.A, Markus Krunegård, Kent, och så blev vi båda beroende av Ke$has Tik Tok, så vi gjorde en random video på det, och speedade upp hela skiten så vi skrattade som vi aldrig har gjort. Jag har inte skrattat så härligt mycket på fett länge! Vi tappade andan.



Sen gick vi ut och frös lite i snön, och tog lite fina bilder.



Sen gick vi in och redigerade lite bilder och lite så.

fontändjuret.



fylld med vatten för att se att du är ett djur. inget vet om det förutom jag för jag är fortfarande ett djur. som om jag är stark. kanske men jag vet inte. jag är fortfarande ett djur fortfarande fortfarande fortfarande ett djur. försöker se genom vattnet men jag är fortfarande ett djur. fylld som en fontän. jag försöker se genom vattnet men jag är fortfarande ett djur. ditt djur.

spaced out


Har just spökat ut mej i photoshop till en vampyr och så en fin rymdbakgrund på det :).

Dagens låt: John Mayer - Who says

stripes



Har precis redigerat lite bilder. Blev nöjd med detta. ränderna gör bilden så.. randig.
Nu ska jag gå och äta, sen phona Oliver lite.
baibai ;]

With neon.



Just nu sitter Neon och jag här en sån här fredag. Vi älskar lukten av fredagarna! FREEDOM! FREEDOOO HOOM!
Bloggar lite senare.
hejdo.

Kentkid



Jag har blivit förälskad i ännu ett band. Kent den här gången. Kärlek av massor!

dagens låt: Kent - Töntarna

glad torsdag!



Nu när jag skrivit om de andra dagarna typ så fick jag skuldkänslor om min torsdag. Det var en helt okej torsdag, men mattelektionen gick bara så segt, fick knappt något gjort alls, jag fattar inget om medianen och sånt. Men jag lär mej väl kanske.
Nu såhär efter har jag suttit vid datorn och lyssnat på så fin musik så jag spricker! Min playlist på spotify har dubblats med überbra musik! Så himlans fint tycker jag!

våran onsdagsräddning



Lexi gjorde sej fin i snön och poserade påväg till musiken.



Bild att bära på instrument i snön.



Rebbe gjorde sej mest att åka runt på en "rullstol" medans vi andra förberedde inför spelningen.



När vi sprang runt runt och vilse i skolan under gratiskakjakten.



Vi hade gjort våra spelningar och så började vi leka. heheh.



Sen slutade deta hela med att vi gick tillbaka till musiksalen och så började Gustauuv o Rävvb och jag börja leka i hissen, och så skulle vi fota lite fint sådär också.
En sak, tycker ni inte att Rävvb och Gustauuv ser så fina ut tillsammans? Hihi, det är sånt Bella och jag brukar dokumentera om att gå bakom ett fint par. Till och med Johan sa att de var ett par. Då blev de båda generade. Jag ser mig dem om 60 år, är hemma med barnbarnen sina och sitter och stickar och dricker brämhult juice tillsammans.

den första dagen



Måndagen bestod av trevligheter med Rävvb och Sarah och så gjorde vi en film, tänkte visa er lite senare.



Vi diskade och diskade.



En mysterious scary bild som togs i Rävvbs trapphus.

Pics from the gårdags gårdag.



Jag absolut älskar denna bilden! Det ser så meningslöst vackert ut! Den fotades iaf under en av de lata minuterna på onsdagens lektion.



Gustav spelade fint på Piano precis innan vi blev galna under den ca 4 timmar långa musiklektionen.



Såhär tycker vi om att gå trötta hem efter en lång skol o slaskdag.

Spelning med de misstänkta gratiskakjagarna


Not without my starbucks

Idag har vi varit i skolan från nio på morgonen till halv åtta på kvällen. So not? Men det var ju öppet hus och lite sånt som vi var med på och spelade med The Suspects feat bella och jona. Det var väldigt trevligtg med fint folk och men jag fick blåsor på fingrarna så jag är inte så bra på att trycka på knapparna haha. Sen så sprang vi på jakt med jona, gustav, rävvb, jag och folk efter gratiskakor. Det fick vi :3
Hade tänkt lägga upp najs pics sen imorgon, nu ska jag gå o lägga mej, annars vaknar jag aldrig imorgon. Jag har ju försökt vakna klockan 6 nu varje morgon, men det har inte funkat, haha.
aja hejdo.

Nu så...

0-50144854f2e3bf37de8a583638fe902a.png

Nu så sitter lexi och jag och lite annat folk och snackar. Lexi ska bli känd bloggare har vi bestämt. Nu ska vi snart ha matte. Nej. I kväll är det öppet hus och ska vi spela då. Hejdå så länge.


Fin musik



Säger som Oliver att jag diggar M.I.A.
(fick en lustig kommentar av en Lisa innan? btw vet jag inte om jag tror dej? om du undrar så publicerade jag inte den för att det är något som angår mig, och det ber jag er andra gra också, om det är en så att säga privat fråga eller något till mej, eftersom jag skyddar mina kommentarer så)

dagens låt: M.I.A - Paper planes


Nöpe it's not possible.



Har precis varit duktig och (läst folks bloggar) pluggat tyska inför torsdag. Det suger med tyskaprov eftersom vi har tyskaprov minst 4 -5 gånger per termin. Fast. De är ju rättså lätta och tydliga. MehMeh, jag är duktig i tyska (mohahah, har MVG thadaaa!!).
Så vad har folket gjort idag annars? Ni har sett att jag har mobilbloggat lite under dagen, jublade när det funkade! Har visat nya mtelefonen för folket i skolan och och. eh. tappade tråden.

nnu ska jag duscha. hejdo!

Nu har...

72e178191ea65b34b5bbb6660555ca95.png

Nu har vi precis varit och ätit så nu står hela klassen och ekar i korridoren. Men just nu sitter vi och smygbloggar på lektionen.


Nu sitter...

374bf6675a9c4b7ad15714c5450ce256.png

Nu sitter jag och tittar på vakna med the voice och så ska jag alldeles snart gå till skolan. Hejdå!71370


Grandma says HI!



Jag tycker vi avslutar dagen och veckan med en liten tant. (För en som inte vet så har jag en märklig milajki känsla till gamla söta tanter)

hejdo!

Veckans blogg!






Veckans blogg ska inte bli mindre än Dina på funnylittlefrogs.blogg.se!

▲ Hon är en sån där wonderchild när det gäller att måla
▲ Hon har en underbart söt liten blogg fylld med fina tavlor och foton
▲ Hon är kreativ så in i bomben och sånt folk ska uppmärksammas!

Underbart!
Kika in här!

Hejdo gott folk och titta in hos Dina sålänge för nu ska jag se på Damernas detektivbyrå som börjar snart,
Lev väl!

Damernas detektivbyrå




Ritade precis snabbt en liten Mma Ramotswe. Och under är det den riktiga (så att säga). Tycker ni det är likt?
Hade tänkt göra en till på något fint folk.
och visstja, jag ska lägga ut en veckans blogg sen också.

Ny header!


Kände att vi behövde lite 2010 känsla i designen nu. Tycker ni om headern? Själv gillar jag färgerna, har fått lite inspiration av underbara Mango.

Hade tänkt lägga upp en veckans blogg sen också för första gången.
baii!

Lördag.


Elsa Billgren

Idag har varit en sannerligen fin dag. Kom även med med ett par jeans från KappAhl som var najs. och så har jag ju en av mina stora förälskelser - den nya mobilen! aa, haha, jagvet jag tjatar asmycket om den nu. Men nu ville jag ha en mobil som kommer funka länge, vilket mina andra inte riktigt mina andra har.. Därav mitt val av urfina mobiltelefon.

Imorgon så ska jag typ plugga tyska och nog inte göra så mycket mer. Göra klart svenskan och ja, bara plugga till tyska provet på torsdag, har ju lite körit måndag tisdag och onsdag som sagt. ska ha en sån latdag imorgon (som inga av mina dagar är det..?), se lite på fina filmer kanske och sen plugga plugga plugga! Helst av allt vill jag ha betyg redan nu för att få det gjort och som att ha det på denna nivån. Vem vet vad som händer med tyskans grammatiki slutet på nian?
Dock tycker jag synd om Oliver som går andra terminen i åttan (oh holy, vi har känt varandra aslänge, snart fyller vi ju 30!) som sägs vara den allra värsta. Ett år kvar dit. Uäh.

Nu ska jag typ läsa lite och sånt krams.

hejdo.

Spotify



Nu har familjen efterbliven själv tagit och skaffat sig spotify. Vi fick en liten invite från da Persson family, man tackar, man tackar! Nu blir det musik så det ekar.

flickr favs januari

po10 by Kaffe med Kaka. po5 by Kaffe med Kaka. t17 by Kaffe med Kaka. enhörning7 by Kaffe med Kaka.

london. by Sandra Beijer. scrabble wednesday. by Sandra Beijer. modcloth loves blog lovin' campaign by Sandra Beijer. old pictures from my cellphone. by Sandra Beijer.

Efter raderna:
1
2

Hade tänkt lägga upp lite mer sen.

Om att köpa en ny mobiltelefon.


Random bild på en liten katt som jag har ritat.

Såhär skrev jag till Lexi om att köpa en ny mobiltelefon;

"och förresten! Jag har äntligen köpt mig LG mobilen som jag har snackat om! Den gamla började bajsa ihjäl sej. När vi skulle handla den var den en ung kille som började babbla på typ, och jag bara "fan vad dyrt! Nu får jag skuldkänslor! nu kommer jag bli helt pank...!" och typ lite valpögon. och så frågade jag vad allting kostade och lite sånt (man skulle ha minneskort och sånt krams också) och så typ gjorde jag värsta valpögonen (inte till han men mami som nästan stog bredvid han. "ska vi gå till elgiganten? jag tror de har den billigare där!" och så sa han killen typ "men jag kan titta om den är billigare där, och lite så.." jag bah "okej..". och så gjorde han det. "den är comviq låst" sa han. "aha.. vi som har telia..".
"ehumm.. alltså ni behöver inte tala högt om detta men ni kan få den för 800 kronor billigare.. heheh..!" jag bah "W00TT!!?" och så pappa bara "ska vi ta den!? ja det gör vi!".
hahah hel random jag vet.
men jag kommer iaf att skryta så jävligt mycket på måndag, hahahahah xD."
- Malte Ottosson.

I did it! I-I-I DID IT, DID IT!



Yaaoou!! Äntligen funkade det med att mobilblogga! Först kom inlägget till min gamla blogg, vilket var synd, för jag hade ingen aning om hur man skulle göra för att få det så det flyttades till Stinkerbell, så jag fick ta bort den, men nu funkade det i alla fall till stinkerbell. Det har ju kränglat så mycket med detta! Var tvungen att ändra en massa på Telias hemsida och skicka lite sms hit och dit men nu funkar det, så nu kommer nu bombas av random mobilbloggningar! :D

Första mobilbloggningen!

73cf8ebe3c9370da05c1d2d8cdfebcd9.png

nu har äntligen köpt LG mobilen som jag har babblat så mycket om! Så nu testar jag att mobilblogga Med den. Dock är jag ju inte så van vid den än. Bjuder också på en lagom random första bild.


Phlö..

Nu har jag suttit och gjort klart min och Olivers blogg design till Uggleboet och jag är helt trött. och har ont i huvet, baajs. har inte druckit någonting idag kom jag på. orkar inte skriva så mycket, haha.
så hejdo friendss.

Imagine a godis snattare



Åh, haha, denna gjorde jag och gott folk i slutet på maj 2009. Det är tänkt att vi ska vara jättetörstiga och hungra efter godis och så vill jag ta den men hinner inte, så tar den andre den, men är snäll och ger den till mig men så kommer en bajs och tar den :(.

Random videoblogg


Har tänkt videoblogga lite nu. Jag visar när jag sitter med min pruttlera (X_X) och så åker jag in i bordet och så glömmer jag bort att jag har videon på. Haha w00t?
Nu blire fler knäppa videobloggar! Det lovar jag!

Dagens låt



älskad låt av de svartögda ärtorna.

flickr



Nu har jag äntligen gått och skaffat mig Yahoo! ID och skaffat flickr. Där kommer jag väl kanske lägga upp lite mer aktuella och så att säga "färdiga" bilder.

Ett smakprov;




Imorgon ska vi se Snövit och de sju miffon med skolan, som jag redan har sett, men den var rättså bra, så jg har inget speciellt emot att se den igen.

Chester och Liverpool guide

När vi var i england poppade det upp en hel del foton på fina platser, tänkte visa er om ni skulle ha lust att åka dit någongång, dock bodde vi ju hos våra kompisar så guiden kommer inte bli så lång.

GATORNA
Att bara gå runt på gatorna var underbart! Det fanns en massa fina hus som var finare än dessa, underbara snea korsvirkeshus.




PARKERNA
Det fanns en stor, mycket trevlig park mitt i staden ungefär. Där var Ekorrarna så tama att man kunde mata dem (och komma nära och fotografera).




SHOPPING
Det var helt okej shopping där,  rättså mycket affärer och ett bra utbud, men om man är ute efter lite mer märkeskläder osv, rekommenderar jag nog att åka till Liverpool.



MAT
Vi åt hos familjen vi var hos, så jag kan egentligen inte bedöma maten så, men jag måste säga att det fanns mysiga fik. Det kryllade över fina Starbucks.



THE BEATLES MUSEUM
När vi åkte till Liverpool fikade vi också, tittade runt i affärer, men höjdpunkten var ändå att åka till Beatles mumséet. Även för de som inte uppskattar Beatles men gillar musik, så vill jag verkligen rekommendera detta!
Man fick hörlurar som man lyssnade på en berättare i medan man gick runt i muséet.
jagvet, jag ser ut som en liten korv på bilden.



Vi utforskade mycket efter hand, vi åkte bland annat till Liverpool då.
Jag måste rekommendera detta, för det var en trevlig resa med trevligt folk.


onsdagslek.


Random bild på mej med bajslång slutartid.
Idag är det onsdag.
Hade egentligen inte tänkt skriva så mycket mer. Bara att det är Torsdag imorgon. Och att jag funderar på att skaffa mig Yahoo! så jag kan skaffa mig ett konto på Flickr.
Nu ska jag gå till sängs hejhopp och godnatt.

Tisdag.


Random bild på mej när jag sitter och skriker på någon stackars jävel.
Idag var en riktigt seg och tråkig dag. Vi hade slöjd och det var bara så fett tråkigt! Sen var det en massa tråk och sen hade vi Matte. Ni vet vad jag tycker om det, men idag var det rättså najsbajs. Vi skulle göra typ en undersökning eller något men så fick rebbe och jag en sån där random MVG idé om att jämföra hur många tyskar som dog under andra världskriget och hur många svenska eller något sånt medans alla andra i klassen gick omkring och gjorde undersökningar på vad man hade fått för julklappar. W00t? vad fick vi den idéen ifrån? aja.
Sen var det segeidrott som slutade klockan 4. Efter det for jag hem till Bella, och där åt vi som hästar. 4 mackor, 6 rågbröd och en portionglass. Ändå var jag hungrig, men jag fick skuldkänslor när det gällde att plundra deras kylskåp.
Imorgon blir det en sån härlig skoldag. VI HAR BARA 3 LEKTIONER PÅ EN HEL DAG! Najsbajs eller vad!? Bara på efter lunchenigår hade vi 3 lektioner! Det är först So, sen Matte och sen Musik. Gött!
Aja, hade tänkt förstå på mig detta med min cepemobil som inte vill mobilblogga. Nu ska det funka faktiskt! Tänkte även lägga ut en veckans blogg sen! Har en brabra på gång!

hopp i säng!


och och och så bjuder jag på en fin bild på en fin mobil som jag ska drömma om att få köpa.

nu ska jag bara fixa lite och sånt krams, och sen blire direkt hopp i säng. jag är astrött och måste sova nu, annars kommer jag aldrig upp imorgon. kram på er.

vet jag låter ovanligt random och barnslig, men godnatt i alla fall.

Like walking on the moon for example.


har suttit och pjåkat snabbt med photoshop till denna bilden. Det ser ut som om jag är en sån cirkuselefant som springer på en boll som rullar framåt men inte kommer någonvart.

Ikväll är det lungt, vi har ju inga läxor såhär första dagen. Eller jo, tyskaprov, fast det är ju om två veckor typ. Imorgon är det vanlig dag, en riktigt vanlig SKITDAG. Jag har slutat gilla tisdagar nu. Vi börjar 8:30 och slutar skiten efter klockan 4 då vi slutar med idrott. Alltså fis och bajsigt onajs dag eller va va va? Vi ska iof ha släjd som är liiiiite roligare. Hoppas bara på Syslöjd då. Jag bara gör mig (och andra) illa. Eller åt minstone kommer jag snart göra med tanke på min klumpighet. Sen efter ska jag la typ bara hem och slappa, blogga lite kanske, men sen typ sova. Ska ha en sån tidig kväll ikväll så jag somnar. Är redan trött nu. Gick upp halv åtta (vi började kvart över 9) och har frusit ihjäl i skolan (läs en mycket bra beskrivning på lexis blogg www. lexismode.blogg.se (ta bort mellan slagget efter www.)
åuufh.. nu somnar  jag ska ner och äta och titta lite på TV och snacka vardag med syster lite. Sen är det hopp i säng alldeles snart. Måste orka upp imorgon, ska ställa klockan på klockan 6, det tar minst en timme för mig att gå upp typ. Men jag är förhoppningsvis inte så jättetrött eftersom jag för en gångs skull ska SOVA på natten (nej det kan inte misstolkas) och sen vara uppe pigg o gla' och fixa mej så jag inte ser ut som ett fett fult rötägg.
aja, vi ses kanske senare ikväll, annars imorgon. kramar.
Följ min blogg med bloglovin
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/932446/stinkerbellbloggse?claim=hr3tdkur2kz">Följ min blogg med bloglovin</a>

Internetshopping



Crazy Seal Men's t-shirt WAS £25 NOW


Jag har då tänkt mig att köpa lite najs stuff på Lazys rea. Detta är några av saker som jag mer än gärna skulle tänka mej. tänkte att jag får inte gå över att det ska kosta £15, det är väl ungefär typ 200 kronor. Alla t-shirtarna finns i andra färger. Vad tycker ni? Kommentera här under! :D

Hemkommen från skolan.


fin analog liten kamera som inte funkar pryder huset.
Första dagen i skolan sukked. Det var fett bajsigt att gå typ 1 kilometer till ett ställe där vi skulle leka pomperipossa ihjälfrusna stackars barn. Försökte även mig på att börja mobilblogga, men av någon random anledning så vill inte min mobil. Bajsa! jag vet inte varför den inte vill funka! aja, jag ska inte tråka ut er med för mkt problem. ikväll vet jag inte vad som händer (nu började jag blöda i min mun!!) tror jag är ledig. jag PALLAR inte mer! jag vill ha ledighet! ledighet kom kom kom till mig! längtar så bajsigt till sommaren och till våren. jovisst jag gillar vintern men inte när det är allför kallt. de är la typ -10 ute (jore är lite, men - SKÅNE! skånska barn blir galna när det kommer snö!)
aja, hejdo.

Datorn lagad!


Såhär ser jag ut idag. Har fåt en massa fina klockor från syster när hon rensade ut en massa. Har även pysslat lite med halsband och sånt, jag hade tänkt shoowaah er någon gång.
Hejohå nu är jag verkligen glad! Pappa har fixat klart datorn! Ni som inte vet så hade min segabajsdator med windows vista börjat dampa och man kunde inte vara inne på den, då försökte vi med att ta bort allting på den och börja om från början, men det funkade inte så nu har pappa installerat det gamla Windows XP, det segar också men kommer nog inte vara så fcked up som min gamla dator. Nu är precis alltingklar installerat och allting funkar väl som det ska! Yej!
Nu ska jag snart titta på skolsaker, eftersom skolan börjar imorgon. Skiiiit! Jag vill inte tillbaks till LP och helvetteskolan! Men vad har vi för val? Aja, vi får ändå se det positivt. Vi kanske kan starta en hata LP klubb på facebook eller något? Eller göra en massa bus på henne?
Hursomhelst ska det ändå bli kul att träffa kompisar, även om jag helst skulle vilja ringa komspiar och vara ledig hela tiden. Nåväl, det går ju inte. (?_?)
Hade även tänkt mobilblogga lite nu eftersom jag upptäckte att nu när jag laddade in bilder på datan att kameran ändå är helt okej för att vara en gammal mobil. Har kopplat in numret och sånt, så jag antar attdet bara är o köra nu! Dock har jag inga pengar..
Vi ses imorgon i skolskiten (som vi associerar med hundbajs! a-a-a), alla läsareee.


Halv tolv.



Nu är klockan halv tolv och egentligen är jag inte alls trött. Men i övermorgon är det ju skola! Ångestattack! Hur i hela fridens namn ska man få upp mig då? Åhnej. Jag vill inte säger jag bara! Fast man vill ju tillbaka till alla buudz ju! ÅHH!! Men nej, blö blö blö nej. Skola? enjtack. men vi lär oss ju saker? Åh vad snackar jag om? Jag har bara grym ångestattack inför detta helvettet.
Hejdå hoppas jag överlever.

Klubba


Just nu sitter jag och gottar mig på en mycket god klubba som jag fick av syster. Hon har precis varit och tagit hål i öronen och är helt galen.
Snart så kommer det folk, då får jag gå och socialicera (finnsdetettordsomheterså?) mig.
Har varit och åkt längdskidor idag och jag måste berätta om en liten incident som hände mitt i nedförsbacken.
Jag; aah.. hur bromsar man!??
Mamma; Ehum.. Man kan inte!
Jag: AAAAAAH!! *doink*

Hejdå, mnu blev inlägget ointressant.

Lykke Li - Possibility


Jag hade glömt att jag hade denna låten på min mobil. Så de senaste två nätterna har jag lyssnat mig till sovs med denna låten. Så vackert! Helt underbart.

Dagens låt: Lykke Li - Possibility

Muffins!


Bakandes muffins.

Muffinsar i ungnen.

Varma muffinsar ute ur ugnen.

Muffinsar svalnar.

Syster fick agera testkanin i mina muffinsar.

Hallon och blåbärskräm till mina muffinsar.

En av muffinsarna redo med hallon och blåbärskräm med ett fint hallon på toppen att ätas.
Rrrahaha!

Snart kommer Oliver


Snart så kommer Oliver hit och vi hade tänkt oss en liten Second hand runda. Får se om vi hittar något trevligt. Igår så började jag fixa med min och Olivers blogg, Uggleboet! Gå in på www.uggleboet.webblogg.se så ska ni nog komma rätt, har babblat på en massa om det innan, men nu är designen typ klar! BESÖK BESÖK! :D

Året som gått del 4

Oktober:

(helrandom men mycket gullig bild)
Dagarna gick, skolan ännu tråkigare. Men vi skulle sälja kakor och sen så gick vi hem och åt fint fnask hos mig och så hade underbara vänner med sig presenter? trevligt och glädje. Fotade Emmas kaninungar vilka josse och jag blev helt galna i.
November:

Vi tog tag i våra unga dar och gick ihop som det grymma bandet The Suspects! Vi ägde på Mercy. Sen.. hände inte så mycket mer. Måste ta tag i detta igen. Goda tider goda tider!
Jag for till england för att hälsa på lite friends där oså, trevligt trevligt. Gick på beatles muséet och. eheh. köpte med mig ex antal stuff hem. ehehe..

December:

Dagarna var helsköna, träffade fint folk, skolan var helt bra, och gick omkring och bloggade till som tätt. Spenderade mycket tid med Lexi och vi söv över dagen efter skolavslutningen, trevligt, men båda var sjukt trötta efter en termin med inslag av olika saker. (!!LPLPLPLP!!) - för er som inte vet så tar ajg mig i kragen och säger att det menas med vår heeemska lärarinna.
Det blev jul, mycket trevligt. Var med Oliver titt som tätt och hade grymt fint. Sen blev det nyår och månaden var kanske årets bästa och jag hade mycket trevligt.


Det var året som gått. Ett mycket fint år med massa fint folk och jag har haft så trevligt så trevligt. Nu gäller det att 2010 ska bli ännu trevligare. Det tror jag säkert med alla härliga folk som lyser upp vardagen. Tack!

Random facebookchatt

randooom.

Tänkte visa er en random chat med rävvb på facebook. W00t?



Malte

hejhej rävvb

oj, rebbe

19:23Rebecca

hellohellohello!

19:23Malte

vet inte varför jag skrev rävvb. det låter fint

HEJ RÄVVB!

19:24Rebecca

jo, jag håller med till100

not

19:25Rebecca

so whats up!?

19:25Malte

jag gör det till 110

nothings up.

youpeee?

19:25Rebecca

nea, same

same same xD

förresten level24??

19:27Malte

whuzz..?

19:27Rebecca

how do ya do it!?

19:27Malte

ah, framfrille!

ingen aning..?

jag tjänar jättemycket pengar,

19:28Rebecca

hehe farmfrille

19:28Malte

mahaha xd

tjänar jättemycket

har hela tiden över 100.000

oftast nästan 150.000

planterar en massa och köer en massa

köpte för en stund sedan alla sånna fula traktorer

19:29Rebecca

hahah, så bra för digxD

19:29Malte

nej nu fick jag skuldkänslor, fina traktorer

njee,

javet ju inte vad mer jag ska köpa XXXXXXXXDDDDD

19:29Rebecca

heheh :D:D

19:31Malte

hhuupp

vilken level är du i då?

19:31Rebecca

...22...

19:31Malte

själv är jag faktiskt inte inne så ofta, men jag skulle få sånna skuldkänslor om djuren började ruttna...

okej :):)

19:32Rebecca

hahaha :):)

19:32Malte

vad har hänt hos rebecca ella breeze idag då?

eller du hette så va?

jag tänkte på det idag och så började jag tänka på snöänglar med näsblod.

19:32Rebecca

det har hänt en helt fruktansvärd sak??

19:33Malte

du ger verkligen konstiga känslor med ditt namn.

vadårååååååå?

19:33Rebecca

!!

menar jag

19:33Malte

Rebecca är inte längre inloggad. Följande skickades inte:

f-f-f-ees... du på tåget till din p-p-p-apppppaaa..?!! skicka som ett meddelande

19:33Rebecca är inloggad.
19:33Malte

f-f-f-ees... du på tåget till din p-p-p-apppppaaa..?!!

19:34Rebecca

jag skulle köpa ett par assnygga skor på halva priset, men så fanns dem bara i 36 och 41 och 36 var för små och 41 var för stora!!!!!x(

jag skulle köpa ett par assnygga skor på halva priset, men så fanns dem bara i 36 och 41 och 36 var för små och 41 var för stora!!!!!x(

19:35Malte

ÅH NEJ!!!

:((((((((

19:36Rebecca

JAG VET!!!!!!!! :(:(:(:(

19:39Malte

ee till dig!! :(((((

viktigt med ee i sånna här fall duvet :'''(((((((

19:40Rebecca

du knasig du xD

19:40Malte

hur tolkar du det fina ee då?

19:41Rebecca

ingen aning xD

19:43Malte

EnormEmpati

19:43Rebecca

hahahahahahah

19:43Malte

maah

19:43Rebecca

nu fattar jag jue


Blah Blah blah med utfyllnadsinlägg.


Är hemma från Lexi nu. Hade det fint och disskuterade länge om foto och lite sådant krams med Lexis mamma. Mycket trevligt faktiskt.
Pappa har fixat lite med min random data så bloggar just nu med en helt gammal ny dator och en GIGANTISK skärm. Seriöst det är helt feetttmmaaaa.
Är lite sådär halvsjuk, pallar inte det nu inför skolan. Ajaja, hejsvej.

Lexi gästbloggar

Vi blir inte bra på bild idag, men iaf:
Hejsvej! Lexi från Lexis Mode här! Idag är jag med Mexi, så vi bytade blogg. Kolla in Guldbuddhan. Den har jag köpt till Mexi i julklapp *stolt*.
Nu ska vi kolla på film, och sen blire' pulka och is. Lev väl (Mexis replik)

New moon kommentar.



Såhär skrev jag i min gode vän Lexis kommentarsfält som jag betraktar som ett mycket fint citat;

"Hahah, du är bäst på reaktioner på filmer lexi! :D
 du skulle ha hört när oliver pch jag var och såg den! Det var i en sån där pyttelitenintimliten salong, så alla satt supernära intillvarandra. jag hade en av mina sånna raptimmar, så i början satt jag och rapade jättehögt i den pyttelilla salongen, varje gång så började oliver skratta så högt att det kändes som om Edward skulle komma ut och slå ihjäl oss. Efter det tappade jag halft popcornen, och sen lite halftigen och sen en tredje gång och hela tiden precis som maria montazami "NEJ! NEEEJ! VAD GÖR JAG??" många popcorn samlades i en jättehög men 'tunn' hög på golvet så jag tog upp de översta och lät det andra ligga kvar. jag blev lättad över mina fina popcorn att de faktiskt städar på sånna fina små jobbiga salonger. sen blev vi tysta och började asflabba åt någonting igen. mitt i det sa jake till bella(eller bella till jake???) "du kan räkna med mig", men mitt i våran skrattkoma så trodde vi det stod "du kan kräka med mig!", återigen en fett asflabb. de bredvid stirrar på oss och så fes någon i publiken jättehögt. då började han som stirrade på oss rodna och vi började skratta, då började han också skratta lite fult och totalt fejk,  för att inte få någon att märka att han fes.
sen var vi tysta, och faktiskt såg på filmen. lite sånna småskratt då och då med sånt får man räkna med."
- Malte Ottosson

Ingen bloggdag idag.


Har inte bloggat ett enda bajs idag. Jag vet, jajaja, jag får bättra mig men igår blev det ju rättså mycket. Så det får fylla ut för idag.
Var och såg Avatar innan idag. Alltså en fint våldsam film. Det blev lite väl mycket i slutet och budskapet tappedes en aning. Men bra. Har ju sett väldigt många filmer under lovet, jag får väl ta och showa er och visa vad jag tyckte någon gång.
Känner att jag inte orkar ta hand om allting just nu, knappt mig själv heller för den delen. Har läst en underbar krönika av Sandra precis. Åh, så fint. Ta mig tillbaka till verkligheten.
Är faktiskt rättså förkyld också, eller rättså och rättså, hoppas det går över tills imorgon, ska antagligen träffa Lexi då.
hejdå, ska ha en tidig kväll i kväll. Alltså jag ska inte lägga mig nu, men snart, kanske gör lite fler inlägg, om inte pappa ska laga min jättesuperbra (X_X) dator sålänge, som inte har funkat på ett halvår? Och nejnej, jag får inte köpa en annan macbook för mina egna pengar. Lever fortfarande livet på 200 kronor i månaden och betalar sisådär allting.

Året som gått del 3.

Juli:

Jag var mycket med Oliver och fotade som en galning. Träffade på Sarah och hade en mycket fin tid, luskade även upp Linnea och hennes ponny. Vi måste medge att de är sötast tillsammans!

Augusti:

Maja på hennes fina vespa, med hennes fina klänning, hennes fina skor och hennes fina jacka.
Åkte till falkenberg och träffade bland annat kusinvitamin maja, vi gjorde en liten minifilm om en galen professor och misshandlade kottar. Kanske visar någon dag.
(jag vet majs, du kommer säga att du ser ut som en liten smurf på bilden, men jag gillar den!)

September:

Jag träffade på Bella och hund, hade roligt. Älskar i övrigt denna bilden!
SKOLAN BÖRJAR! ÅNGESTÅNGESTÅNGEST!!

Jag ville bara berätta..


.. att jag har världens finaste lilla väska. Pappersaktig, hård och helt udnerbar.
Jagvet! Inte täcka ögonen, men nu VAR det verkligen nödvändigt!

Hårattack


Jag hade fixat mitt hår såhär på nyår. Drog fram luggen och sprejadeihop allting annat på bakom så det såg ut som om jag hade klippt mig där, och sen lockade luggen lite. Det var svårt med mitt långa hår (för er som inte vet så sparar jag ut hår för att sedan kunna göra dreadlocks av det) Inte den bästa bilden från bästa vinklen men ajaja.

Lite bättre bild:

Nyårsoutfiten klar. Lite bättre bild på håret kanske. ajaja jagvet, inte täcka över ögon med svarta fula streck, men jag såg för fan ut på den bilden. Skelögd och ful minsann.

Piff, Boom, BANG!


Att fotografera med lång slutartid var väldigt roligt. Ibland hamnade den till och med på över 10s, så jag var inte helt säker på om jag faktiskt hade fotat men sen när jag kom in klickade det till och en rörig liten bild kom upp på skärmen.
Roligt att fota raketer. Men milöförstöring, miljöförstöring! Luften var helt fylld av illaluktande rök vid den första timmen på det nya decenniet.

Damernas detektivbyrå


Nu ska jag titta på damernas detektivbyrå. Man blir så glad av sånna här filmer! Älskar deras engelska, och jag måste bara nämna hennes underbara sekreterare.
Ops! Nu börjar det! Kram!


Mmmusiktips

sunshinecafe.gif image by phase_ahead

Innan idag så snokade jag runt lite på youtube och hittade ett grymt skönt band med ett underbart namn också.
Neon walrus. De sjunger på spanska, om jag fattar rätt. Mexicanskt band. De låter lite som Phoenix fast lite mjukare och så sjunger de på spanska ju. Faktiskt rättså härligt.

Dagens låt: Neon Walrus - Mil memorias

Året som gått del 2.

April:

Jag hade äntligen fått tillbaka fotokänslan tack vare Oliver, tack så mycket! Vi spenderade tiden väldigt mycket och vi var äkta hippiefreaks.

Maj:

Kaninkrabaten toffe hade vi fixat en bur till. (tror det var då). Fotade även lite med sara, månaden var en sån månad som man längtar efter någonting som aldrig händer men så förstår man att m an redan är rättså lycklig. Åkte även till Motala under långhelgen.

Juni:

Tiden som vi ängtat så efter var här! SOMMARLOVET! Redan dagen därpå började dagen underbart och vi reste till Turkiet för att ha det flott. Världen är liten och vi hade bestämt samma tid, boende tillsammans med Sara och hennes släkt. Vi åkte ut med en båt och badade i det onändliga blåa fina havet. Med hem följde även lite skaer med.

J▲GL▲T











Detta blir väl ett sånt där litet pressat utfyllnadsinlägg. Men jag måste be er om att lyssna på El guincho! Favoritlåten är helt klart den glada Palmitos Park. Jag blir så glad av sånhär musik, även om det inte är direkt min stil. Men titta på så fina bilder också.

Dagens låt: El Guincho - Palmitos Park


Året som gått.

Okej, jag är så duktig att göra en fin sammanfattning av året. Nåväl let's start.
Januari:

Lexi och jag for till Saxtorp med Rebbe och såg en massa filmer och hade tevligt där, åt gott och en massa som skulle ta alldeles för lång tid att berätta. På bilden ser ni en film som vi hade tänkt se, men det gjorde vi aldrig.
Denna månaden träffade jag även på Felix och lite annat folk. Trevligt, trevligt.

Februari:

Vi åkte upp till Sälen med engelsmännen a la familj Alcock. Vi hade mycket trevligt i backarna!

Mars:

Marsmånad så spenderade jag mycket tid med Juice (josse) och hade trevligt. Fotade några fina bilder då, eftersom jag hade väl återfått fotoförmågan, typ. Hade även mycket tid med Oliver som var't jättetrevligt!


Uppvisning i morgon.


Lägger upp en bra failpic från Lexis roliga fest förra året. (höhö, låter fel, men det stämmer).

Imorgon så ska jag dra iväg halv tio till en gymnastikhall. Bajs. Jag orkar inte. Jag sover vid den tiden! Ska vara tränare och sen även vara med och dansa själv till någonting som jag inte kan, undra hur det går med en massa hopp hit och dit och sen snurra och sen vänster arm och sen.. Jag låter supernegativ och det är jag, haha. Men jag ska vara glad, annars blir alla andra sura (X_X). Efter det tänkte jag ha en sån där latdag. Fast,, det har ju alla dagarna under lovet varit, typ? Jo. Nej, jag ringer väl kanske någon människa som vill ut och spralla lite. Har mest suttit inne kanske. ne vilka skuldkänslor jag får nu.
Nu ska jag snart hoppa ner i sängen för att orka morgondagen.

Hade tänkt göra någon såndär sammanfattning av året som gått innan det är för sent. Men jag är ju alltid lite sen när sånt här gäller. Hoppas ni accepterar detta. Fast.. Jag är ju lite lat av mig och tänker för mycket och, och, och kommer väl bara göra med årstiderna. Hade ju en tendens av att inte fotografera så mycker under en viss period. Vet inte varför, nu som jag nördar allting.

Ne nu blev inlägget för långt, nu ska ni inte få höra om mina absolut så svåra dilemman härilivet. Nu kom jag på och tänka på en tyskfilmserire i en film , fast låten i den. ehh.. Mitte ins liebe! Haha, nej vad håller jag på med?

Filmtajm.



Ikväll så går det Kalle och chokladfabriken på kanal 5. Jag älskade den när jag var mindre, tror säkert att jag fortfarande gillar den, jag gillar ju de lite konstiga filmerna. För dig som gillar denna, kan jag faktiskt också rekommendera Amelie från monmartre som jag gillar mer.
Kom på att jag ville berätta att jag vaknade halv tolv idag. Vet inte riktigt varför jag ville berätta det. Kanske för att skryta i två sekunder så kommer en annan som inte ens har vaknat kommentera (..?). HA! Jag ska gå i ide, säger jag då.

Årets första inlägg


(fråga inte om mitt rymdsliga bildberoende)

Igår var det faktiskt lite trevligare än vad jag väntade mig. Barnen var lite småsöta och inte alls så galna som jag hade väntat mig (WTF!?). Det hände en massa konstiga saker eftersom jag var äldst och sprang omkring som en mosad banan efter alla fulla människor och fnittrande barn. Mitt i hela ståhejet ställde jag mig och fotade månen. Sen förstod jag inte varför jag fotade den, så jag sprang in igen.
Ungefär alla de vuxna hade blivit lite fulla, speciellt Anna, Emmas moder (jag vet jag låter som en präst). Hon hällde vin över Emma, hon skulle söka på 'you and I med medina', men skrev 'me and I med medflina'. Sen somnade de flesta barnen framför Alvin och gänget då pappa kom och så gick pappa, syster och jag hem, halvtrötta. Klockan var ungefär halv 3 då. Hahah, tror jag.

Dagens låt: Mando Diao - Gloria

Jag är en konstig filur, och jag kommer troligen och förhoppningsvis aldrig passa in.
Jag gillar fina ting, däribland regina spektor och annan helig musik.
Jag vill ha mer pengar, träffa Kent, fika med Maria Montazami, hälsa på hos Operah och bjuda på kaffe, börja dricka rödvin, ha en egen lägenhet, ha världens finaste som vaknar upp brevid mig som jag älskar och vet att jag blir älskad tillbaka, bo i stockholm, bli omtyckt och att folk ska ta hand om mig. ganska kort sagt.