Oj, vad tiden går snabbt.

Ja, alldeles för snabbt! Kom på att jag inte har skrivit förräns i söndags. Skärpning på mig! Hursomhelst så har jag inte gjort så mycket under veckan. Bara pluggat och gjort en massa andra läxor. Jag ooorkar inte mer..!

 

Bjuder på några bilder. En på min fina jeansskjorta och en random bild på Starbucks från när vi va i england.

Fest hos Alex









(bästa hår bilden ofc)






Jag tror att de flesta bilderna förklarar sig själv rättså bra.

Fredagen

(ingen bild, glömde kameran, maha)
Denna dagen bestod utav att ha en mycket intressant disskution med rebbe, om en bil som inte hade någon registreringsplåt, irra runt och leta efter en mustach på buttericks, fika 15 kronors yummie lyxglass på Pistachia (yummm..), vänta på bussen, sitta på bussen, vara hemma, sova. intei så pjåkigt tycker jag. rättså intressant.

Frukt(ja, clementiner och tomater)fotografering





Detta var då små frukterna som jag hade fått för mig att jag skulle fotografera. Det var svårt, eftersom det var mörkt, och jag hittade inget riktigt bra ljus. Sen blev det som det blev och fick bli under diskstället.
Tycker lite att det ser ut som en subway reklam? :/ oppas att det inte gör det för  mycket? Eller vad tycker ni?

Berättar om dagen imorgon, ska se på utröstningen på idol nu.
kram (:

The mysterious ticking noise



Hahah, jag har spelat sönder denna och sjungit sönder den i skolan, och hemma. herregud.
kram ;dd

Mattefan.

nejnejnejj. matteprov. nejjNEEEJ tack. Hade fel på 11;an, för jag tolkade frågan fel, jag begär inte att få rätt på den, eftersom jag vet att jag suger på matte.
ska nog fota de där frukterna tror jag. sen äta dem. yuumm.
kramm ;}}


Fotoabstinens

              

ÅHÅHÅHHÅH..! Nu måste jag verkligen fota liknande. just nu när vi äntligen har lite goda fina frukter. Apelsiner gillar jag. Kiwi. Bär. Jordgubbar. Äpplen.
Nä nu får jag ge mig.
kramm ;pp

Jobbetklart ;]

På So provet idag tyckte jag faktiskt det gick riktigt bra, jag jämförde en massa och skrev noga ner en massa. Visserligen blev jag kvar sist, men det lönade sig tror jag, maha, de andra skrev typ 2 sidor, och jag 4 x].
Imorgon är det läsdag och sen ska vi spela med The Suspects, yiih! Och på frredag så åker vi till Chester och hälsar på Rachael & Frances, och de andra, mwahah :]
Krammm ;*


Studiedag

Nu har vi fått en liten studiedag, i vanlnigt fall skulle jag nog säga "yiipppiiee" men inte idag. har nämligen ett NO PROV att göra, So prov och en masssa mer. Blööö.


Nüa Kläder! 8]

Eller ja, lite sådär halvnya, kötpe de för någon vecka sen. Men nu får ni se 8}


Jag svimmade när jag såg denna übersnygga T-Shirten. "Seriöst, ni måste skoja"



Denna köpte jag för läääängesen, men den är mysig. ;]



Denna vill man ju inte säga nej till. Absolut JAAA! 8]

Förlåt om bilderna är rättså mörka. Orkar inte redigera dem :P. Ni får väl kanske se någon annan gång.

Btw, så är Uffe & Thias här, och jag var och tränade småkillarna innan. Fick passa på plint ;] *stolt*.
Kramizzeeschhh.
eller ja, kram.

Eeeeshhh! 8D


Rabih åkte ut ur Idol som jag ville! Eeeeshhh! :D Eller ja, jag gillar ju Mariette mer. Men jag gillade Rabih av de dåliga. Han verkar så snäll tycker jag. Omtänksam liten kotte. Men jag klarar inte hans bebisröst. Nejnej, därför tillängas detta inlägget till Rabih och Whatever han heter i efternamn.

Idol.

Just nu ugglar jag framför Idol. Undra vem som åker ut. Måste gå nu. Hejdå, kramkram :)

Finlandsfärjan? Nej. Faktiskt inte.

Nej det var det inte. Men man kan ju nästan tro det.







Om ni undrar vilka de är på bilderna så är det Maja (kusinVitamin) och Emma som dansar loss i trädgården mitt i natten. Snälla, fråga inte varför.

Bajzisch på svininfluensan

Ännu nya dödsfall men den där grymma sjukdomen, usch, jag är livrädd, trots att jag har vaccinerat mig. Usch, är det enda jag kan säga.


HEADRAR GENOM TIDERNA















Haha, orkade inte lägga upp fler av dem. Kommer väl senare. Nu ska jag hursomhelst gå och äta pannkakor med mamma & selma. Mums!



MIN MARABOU = SLUT! ÅH NEEEJ!!



NACKOOONT!



När jag precis hade kommit hem, så jag vet inte, spänner ihjäl nacken på något sätt, så det knakar som in i bomben, och gissa hur grymt ont det gjorde? Nu kan jag bara ha huvudet på ena "hållet", så jag går och lutar med huvudet åt vänster, och antagligen kommer jag sen få lika ont där. Bajzisch på det. Tänk om jag har burtit nacken? xD

Ida skulle vi vaccinera oss i skolan, svin influensan nivet, och eftersom jag var sjuk igår, så var vi inte säkra på om jag skulle ta sprutan, men det gjorde jag ändå.
Nu håller jag på och fixar med den här bloggdesignen som jag tjatar om hela tiden. Fast jag vet inte om jag får ur mig allting, jag hade tänkt ha en grå eller typ neongrönblå bakgrunds färg, rättså olika.

Nej nu blev inlägget för långt.
kram [:


Bloggdesign

Nu är den väl förhoppningsvis klar snart. Hoppas jag. Hade tänkt fixa en kanske lite mindre header, kom på att den var liiite för stor, om man har en annan bildskärmstyp. Men jag lovar att jag ska försöka bli klar med den idag :]

Jag är en konstig filur, och jag kommer troligen och förhoppningsvis aldrig passa in.
Jag gillar fina ting, däribland regina spektor och annan helig musik.
Jag vill ha mer pengar, träffa Kent, fika med Maria Montazami, hälsa på hos Operah och bjuda på kaffe, börja dricka rödvin, ha en egen lägenhet, ha världens finaste som vaknar upp brevid mig som jag älskar och vet att jag blir älskad tillbaka, bo i stockholm, bli omtyckt och att folk ska ta hand om mig. ganska kort sagt.