Jag glömde var det var för dag idag 5 gånger. Nu vet jag. Det är ju Tisdag.



Idag ska man snart sättas iväg till busfabriken med ungefär 10 barn under 7 år - A LA TROTSÅLDERN.
Tackohej nu dööör jag. Kommer springa runt som en mosad banan, för att inte någon ska trampa ner alla de stackars små barnen. Syster kommer göra likadant för att hålla alla vid liv efter 4 timmar i ett rent helvette. Har hört att barn BAJSAR i rutschekanarören. Plus det hemska med alla pollackerna eller några stackars invandrare som jobbar natten lång i busfabriken för 20 kronor per timme, och bor 10 pers i en minihusvagn.
Men alla barn gillar ju det. Det är faktiskt riktigt fruktansvärt.


Nyårsafton



Tänk att det snart är nyårsafton. Jag minns den förra tråkiga som igår. Ett nytt år - IGEN!
Men roligt äreväl. Hade tänkt göra någon sån här sammanfattning, men ni vet ju hur aktiv jag är med mina tankar.
Aja, imorgon ska 'ALLA BARNEN PÅ UTFLYKT TILL BUSFABRIKEN'. yippie, jag är lagom glad. Sen ska alla barnen vara hemma hos oss. Hahah! Stackars barn, syster och jag kommer vara helt diktatorer, 'Va inte där! Det får ni inte röra! Sitt still!'
Haha, hejdå vi ses imorgon på den jätteroliga nyårsafton.
Jo jag är glad.

A trip to space



Jag tog precis en liten snabbvisit till rymden med min Zoo väska medan.. aa.. jag städade akvariet..

HTML och CSS hit och dit.

Nu har jag bara snabbt fixat en annan design, fast jag blir alltid så himla missnöjd, likaså denna gången.
Nu har jag fått en order av Oliver att jag ska fixa hans nya blogg. Orkar inte krångla med html och css meeeer! Jag blir ännu galnare än vad jag redan är!

Lagom snyggt



Och, och, så vill jag bjuda på en lagom random bild på min fina lampa.

Julefint i stugan

Dock lite sent ute, men då passar jag på att säga gott nytt år och glad påsk och glad midsommar så glömmer jag inte det.

En fin guldig liten ängel lyser i mitt rum.


En fin liten gran pryder en hylla där vanligtvis en fläkt eller liknande brukar stå. Fina tomtar och ljus hänger bland annat i den.


Min armé med onödiga saker har prytts fint i juletiden, dock har den förökat sig en aning sen bilden togs.

Jag hatar när inget funkar.

Bjuder på en fin bild på fina phoenix

Jag har försökt ändra design, eftersom jag blev lite trött på den andra, men idag är en sådan dag då ingenting tycks fungera. Så jag gav upp men gjorde i alla fall ett fåtal ändringar.
Känns som ag har glömt någonting dock, eller så är det bara känslan av tråkighet som närmar sig när jag imorgon ska mellan 17:00 och 18:00 vara på tränarmöte hos Fram om vad alla mina ungar ska göra på uppvisningen den 2 (?!) februari. Efter det ska jag träna själv mellan 18:00 och 21:00. Alltså jag säger bara det,  sånt är jag alldeles för lat för! Orkar heller inta sitta med på några möten med någon ledare som säger vad vi ska göra. Tror att mina pojkar ska vara robotar eller något sånt. Åh nej! Då kanske jag också måste vara utklädd till något liknande. Nej, nej, nej, nej. Loven är från att vila ut.
Å, vilka svåra dilemman jag har häri livet.

Julafton.


Bjuder på en fin bild på en fin blåvitrandig sjömanströja.
Julafton är så mysigt. Detta året var vi hos Yttergrens och åt gott, lite tråkigt, eftersom vi alla var trötta. Hursomhelst försökte jag mig på Anna Ankas jul, men det funkade inte, så jag gick ner till Kalle Ankas jul, (haha) men det var ungefär lika tråkigt. Det är väl kul i början, men inte sen.
Idag åt jag en god frukost, med en sådan chokladklubbesak som man doppade i varmchoklad, och så smälte det.. mm.. Tänk mig med choklad. Åh så gott! Annars har syster och jag bara gått omkring i sovkläder hela dagen och varit lata, sen kom jag på att jag hade saker som jag kan sticka med, så då började jag sticka, och sticka, och sticka så jag blev klar med en hel mössa till mig själv som en liten julklapp. Blev nöjd faktiskt om man får säga så väl.
Imorgon åker vi till Falkenberg och firar lite jul där, hos Maja och gänget. Mycket roligt med sånt fint folk, då får jag väl klä opp mej lite. Fick ju en massa fint i julklapp, så.
Så! Nu tjatar pappa om att jag ska sitta ifrån datorn, som jag har suttit vid i 10 minuter. Jag blir faktiskt sur, måste jag säga, men nu orkar jag inte dra opp hela denna historien igen.
kramar, godmorgon och godnatt, så ses vi väl imorgon hos så fint folk som man åker till och firar jul.

Juletiden snart här!



Nu är ju snart julafton här! Därför bjuder jag på en liten mysig bild på några lussebullar. Åh så sugen på det jag blev nu.
En kvart kvar! Men vi får la ändå inte öppna presenterna förräns imorgon. (hhöhöh, julen handlar om kärlek och vänskap, jo jagvet, men tänk på vilken prylfixerad filur jag är, haha, nej det är hemskt.)

Godan jul!


Såhär ser jag ut ikväll när vi ska ha julklappsleken med någon familj. (HAHA!) Förra året vid denna tiden fick jag en toalettrulle av en person där, HAHA.
Innan idag drog ungerna med mig på att åka pulka i tre timmar. Vilket kaos! Mig i min röda jacka, jag såg ju ut som ett fet jävla tomat med min gröna halsduk och eskimå mössa! Hjälp! Ni skulle ha sett mig åka pulka, de försökte lära mig att stå upp och åka på ett tefat, men de förstod efter ett tag att det var helt meningslöst, eftersom jag trillade och slog mig hela tiden.


Men jag är bra på att göra små feta snögubbar. :)

Men, i alla fall..

GOD JUL OCH TUSEN KRAMARA FRÅN MIG TILL ER!

Ny blogg med Oliver!

 UGGLEBOET
Jag måste bara göra lite snabb reklam för min och Olivers nya modeblogg, www.uggleboet.webblogg.se, dock är den inte helt klar än, men besök ändå. :)

something, somewhere.


det passar ändå rättså bra att fota sig själv i photobooth på morgonen.

uttråkningsdagennn


Idag är jag sannerligen grymt uttråkad. Har ringt säkert 10 komspiar, men nnnöööpee, ingen kan. Då försökte jag betrakta mig med den nya webcameran, eller ja, den vi fick av farfar för längesen. Sen skulle jag försöka mig på cameroid, men apaa, det funkar ju inte heller! Någon som kan om cameroid.com? tellmeeh.
hejdo uttråkade mig.
P.S - mina föräldrar är jävligt dumma i huvet. haha, skulle bara säga det. P:

ny halvdan design.

fixade jättesnabbt ihop någonslags halvdan design, ska fortsätta sen, men nu orkar jag inte sitta här mer. hejdoo.

Tillägg i önskelistan


Jeans - tretton - 389 :-


Klocka - tretton - 199 :-

Nu har jag snokat runt lite och hittat finafina saker. Klockan fick jag som ett tips av Oliver, och jag tycker den är grymt najs.

lördagarnas hemligheter.

 (bilden har inget med innnehållet att göra)
Idag sov Lexi över här, efter det åkte familjen till malmö och gick omkring i lersnön dör och letade efter någonting som inte fanns. Sen åt vi gott hos mormor och morfar och åkte sen hem. Nu på kvällen har jag försökt titta på 'Pirates of Caribbean' som jag aldrig har förstått mig på. Jag tröttnar efter ett tag och lägger mig här på golvet och ugglar framför npgra fina bloggar.
NU ÄR DET JULLOV FÖRRESTEN!

Stan med Oliver



Detta är lite blider från innan idag när oliver och jag var på stan och köpte lite julklappar, och gick in på H&M och hittade denna tröjan och genast nerskriven på tomtens önskelista.



Och det har ju blivit snö! Åh vad roligt! Hoppas det stannar tills julafton!
Nackdelen är väl att det kommer bli en massa snöbollskrig. Skånska barn blir ju helt galna när det kommer snö.

Snöbollskrig med farmor!


Haha, jag älskar att göra dessa videor!

BTW! besök min andra test blogg, som jag kanske uppdaterar mer med under en "testtid" www.metrobloggen.se/kiwigoesbananas

the voice of HIP-HOP n' R&B..?

Send your own ElfYourself eCards

Mysiga videor gör ju stämningen bättre i julstressen.
Idag var det No prov förresten.. undra hur det gick..?

metrobloggen?



funderar på att även skapa en metro reklamblogg typ. men jag vet inte om jag kommer fatta HTML och CSS där, ahha, fattar ju knappt det här. men ändå jo kanske, det är så komplicerat att lägga in olika reklam här ju. ne. jag är för lat.
NU: planera
SNART: plugga
IMORGON: NO PROV
FREDAG: AVSLUTNING! OCH LITE TAJM MED LEXI! :D

Juste, måste be er att titta in hos lexi! Om inte den länken funkar så gå in på; thetruthaboutforever.blogg.se.

tackohey, nu måste jag plugga.

Draft: Dec. 11, 2009

Klicka för att stänga fönster

1. en engångkamera är ju helt klart mysig,, eller en porlaroidkamera med film. jatack ;)

topman spongebob t-shirt
2. en svampbobtröja! helst en sånhär fast i blå typ.

pengar
3. pengar gillar vi, och behöver.



4. ett stativ. det behöver inte vara något jätteproffsigt ett, men något trebent som man kann höja och sänka och ditten och datten utan att den är gjord av billig plast och går sönder direkt.


Det finns väl flera andra saker jag också önskar mig, men just nu pallar jag inte sitta och uggla framför önskelistan. då blir jag alldeles för sugen.

Phoenix ;; Lisztomania



måste jag säga mer? åh så bra! men först, ha en titt;






kemi=bbbajjjs

Bild från i lödrags [ser ut som en pittögd smurf, kommer lägga in fler bilder sen, orkar inte nu]

jag har typ apaprestationsångest för att jag inte har övat så mycket inför kemiprovet på måndag, men jag har ju lite tid nu innan friståendeträningen, så den får bli till att äta och öva. jag hatar kemi! jag suger på det också. massa konstiga C2, NACl, Isotoper, atomassa, Protoner elektroner och neutroner och sen en massa jdrarns labbar! åh! jagorkar inte ! därför passar jag på att lyssna till denna låten:

El guincho - Palmitos Park

man känner sig så glad av den, me like.

hejdo, nu måste jag plugga.
visstja! vi har tyskan till imorgon! fahhn,

091206 galenheternas kungar.

Igår träffade jag Oliver, vi var ute och fotade, och jag gillar verkligen hans jacka. Just nu sitter jag på selmas dator så ni får vänta med bilder isf. Efter det, fick jag ett litet ryck och kom på att vi kunde gå och se new moon! och så gjorde vi det. väl inne på bion så blev det ju så flummigt som helst! vi går väl båda igång på kvällen, så började det med att jag typ halvt tappade min popcornskål, och sen halvt igen, och ba "NEEEJJ!!", men allting landade lite här och var i högar, så det gick bra att ta upp det mesta igen, gud vilken tur att de städar, det är ju sånna små salonger så. och sen skrattade vi åt att vi trodde att det stod "du kan kräka med mig" när det var "du kan räkna med mig", mahah. Sen böjde jag migner för att ta drickan, och så säger bella ba "Oh, jake! you're soo hot!" jag ba "wwwaaa!?!?" och typ halvskriker. och sen var det att han var varm, inte snygg . typsikt mig om sånt, haha. så sprack vi ihjäl helt. sen blev det bra och vi var tyska. *arga blickar* mahah.
idag gjorde jag heller ingenting typ, har levlat upp i farmville * yeyeyeyeyey*och nu titttar jag på project runway, den nya säsongen, har varit helt flummig idag egentligen. åh, mango, mahah duvet P:
hejdå, imorgon har vi studiedag, så då är jag kanske inne lite, mahah,hejdp hejdp hejdå.


Klädoman?



Outfit of the ..someday.. whatever..



Jag failade totalt när det gällde att fotografera sig själv.



En snabbvisit i en del av min garderob. Notera att alla skjortorna är för stora så alla ärmar är uppvikta. Haha!



Ja, detta var det jag köpte igår. Kavaj/second hand 30 kr Hatt/second hand 40 kr stor vit t-shirt/H&M 49 kr
Urtvättade slitna jeans/KappAhl kanske? och beatles strumpor som jag fick i födelsedagspresent.
(hel knäpp bild i mitt huve. ser ut som en fet boxare mixed med en elefant)



Det ÄR svårt att fota sig själv xD



Avslutar med en bild på mormors assköna 70tals glasögon.

JA, ni ska få se rummet, men i något annat inlägg. Nu ska Syster och jag snart se på idol och kränga godis.
kramm.

Spelning

Rebbe har gått för en stund sedan, innan dess var vi och spelade hos Per, och åkte hem sen och ugglade ännu lite mer framför farmville. mihii, man får en julgran och presenter nu ;D Och så hittade vi ett fusk som man kan skicka hur många presenter som helst ;D
Nu ska jag gå och fota lite hade jag tänkt. Ni kanske vill ha en liten visit om hur meine neue zimmer (mitt nya rum på tyska för er som inte visste) - ser ut? Medans jag väntar på att jag levlar upp i farmville, heheheh... <^w^>

Fyndat på stadens bästa second hand

WE LIKE GUBBHATTAR! :D

Idag tog rebbe och jag bussen till Stattena västra och irrade runt liiite där, för att sen pallra iväg oss till second hand affären. Vi hittar direkt en ascool skrivmaskin och två übersnygga gubbhattar. Sen hittar jag en liten kavaj med gigantiska axelvaddar. Jag gussar på att det var någon populär liten gubbe som hade den på 80talet eller något, sånt gillar vi. Ni får se bilder imorgon (:.
Sen stack vi  hem och ruttnade framför framville rättså länge. Och så hade jag sparat upp till 14000 och skulle köpa ett litet hus, men först skulle rebbe baaara kooooolla liiiiite, hur det såg ut om man hade 5 millimeters mer mark, och så köper hon ju deen! 10.000! :[ poo on you!
hursomhelst finns det ju inte något jag kan göra, hela min farm är helt överrustad, massa djur och saker, plus att jag inte tjänar ett skit. Djuren kommer väl typ ruttna snart xD
Hejdoo.

Farmville


MY FARM ;D

Haha, har precis suttit och nördat farmville lite till. Hela klassen har blivit totalt beroende av detta sjukt avslappnande tidsfördrivet som får en till en annan värld, helt enkelt. Men me sucks, och jag har skitdålig level, och alla andra osm fixade FV efter moi, ligger före mig, *orättvist*. Men får en massa tips om att plantera mycket, så det gör jag. Men jag är såå snål x).
Oh shiiiht vad jag nördar..
- Farmville, hiss eller diss?

Btw så har jag fixat ny design! vad säger ni? kom äntligen på hur man fixade bilder till kategorierna och sen så de länkades till dem! *applåd* awimpaweph awinpaweph awinpaweph *lejonkungen*
haha, hejdå.


Jag är en konstig filur, och jag kommer troligen och förhoppningsvis aldrig passa in.
Jag gillar fina ting, däribland regina spektor och annan helig musik.
Jag vill ha mer pengar, träffa Kent, fika med Maria Montazami, hälsa på hos Operah och bjuda på kaffe, börja dricka rödvin, ha en egen lägenhet, ha världens finaste som vaknar upp brevid mig som jag älskar och vet att jag blir älskad tillbaka, bo i stockholm, bli omtyckt och att folk ska ta hand om mig. ganska kort sagt.