Sweet dreams



den här är så sjukt gullig liten video om en liten muffin som inte gillar livet som sockerbitsbyggarbetare. Efter ett oväder blåses han upp till en öde och och förälskar sig i en liten potatis. de gör allt tillsammans, som exempelvis  att hångla i ett litet hus, ha picknick och ritar båtar och glassar i sanden.
så himla fint.

Kommentarer
Postat av: Sara :)

sv: ja, det kan vi!

men jag hade faktiskt tänkt att skippa att bada i sommar O.o HAHA not :P

ja, jag hänger på ! :)

2010-02-11 @ 19:32:44
URL: http://sarapersson.bubbleroom.se
Postat av: Lexi

Vad?!

2010-02-12 @ 16:12:25
URL: http://lexismode.blogg.se/
Postat av: Lexi

Men varför skulle jag inte vilja vara vän med dig malte? Jag mådde inte bra igår, så ursäkta mig om jag inte orkade släpa mig ner på stan. Men vi ska ju ner nästa fredag, så varför är du ledsen?

2010-02-12 @ 16:30:17
URL: http://lexismode.blogg.se/
Postat av: Retroflicka

Uhm. Jag såg din kommentar på niotillfem-bloggen och jag vill bara säga att efter att ha läst din blogg så tycker jag att du verkar helt otroligt fin, både utan vax och häng. Det är trots allt modigast att vara sig själv och det är så nära perfektion man kan komma. Gråt inte över de idioter som är så osäkra i sig själva att de måste vara något annat, för det är de som vågar som kommer ha världen framför sina fötter i framtiden.



Kram!

2010-02-12 @ 17:30:12
Postat av: Hanna

ah, så söt video.

Gillar det här med stop motion.

Här är en annan söt stop motion video:

http://www.youtube.com/watch?v=dBvDm_JLEcI

2010-02-26 @ 14:22:46
URL: http://creatures.blogg.se/

Ja, jag vill ha kommentarer - endast trevliga. Innan du skriver tänk på att din kommentar absolut inte får vara eller verka stötande mot någon, det kan sluta i anmälningar, annars är ni fria att kommentera om vad ni vill, vid frågor eller bara vill lämna ett litet avtryck.

NAMN:*
KOM IHÅG?

E-MAIL: (PUBLICERAS EJ!)

HEMSIDA/BLOGG i URL:

KOMMENTAREN:

Läs reglerna ovanför innan du skickar din kommentar! Annars vill jag gärna ha trevligt kommentarer!
Trackback
Jag är en konstig filur, och jag kommer troligen och förhoppningsvis aldrig passa in.
Jag gillar fina ting, däribland regina spektor och annan helig musik.
Jag vill ha mer pengar, träffa Kent, fika med Maria Montazami, hälsa på hos Operah och bjuda på kaffe, börja dricka rödvin, ha en egen lägenhet, ha världens finaste som vaknar upp brevid mig som jag älskar och vet att jag blir älskad tillbaka, bo i stockholm, bli omtyckt och att folk ska ta hand om mig. ganska kort sagt.