Fin musik



Säger som Oliver att jag diggar M.I.A.
(fick en lustig kommentar av en Lisa innan? btw vet jag inte om jag tror dej? om du undrar så publicerade jag inte den för att det är något som angår mig, och det ber jag er andra gra också, om det är en så att säga privat fråga eller något till mej, eftersom jag skyddar mina kommentarer så)

dagens låt: M.I.A - Paper planes


Kommentarer
Postat av: Lexi

Ska lyssna på den i eftermiddag, men vi har ju lite olika musiksmak så vi får väl se vad jag tycker ;) Ses m en stund i skolan!!

2010-01-20 @ 08:23:19
URL: http://lexismode.blogg.se/
Postat av: Mexi

mhaha, juuup gör de :D Jag tror ändå att du kanske kommer lajka den. Jag tipsade den för rävvb och hon blev galen. låten är med i slumdog millionaire om du ville veta, eller ja, rävvb och folket sa det iaf.

ses imorgon :D

2010-01-20 @ 21:52:21
URL: http://stinkerbell.blogg.se/
Postat av: Myggan

Den är så bra, speciellt "all i want to do is poff, poff, poff, and take your money"

2010-02-14 @ 01:25:51
URL: http://metrobloggen.se/cheerfulness

Ja, jag vill ha kommentarer - endast trevliga. Innan du skriver tänk på att din kommentar absolut inte får vara eller verka stötande mot någon, det kan sluta i anmälningar, annars är ni fria att kommentera om vad ni vill, vid frågor eller bara vill lämna ett litet avtryck.

NAMN:*
KOM IHÅG?

E-MAIL: (PUBLICERAS EJ!)

HEMSIDA/BLOGG i URL:

KOMMENTAREN:

Läs reglerna ovanför innan du skickar din kommentar! Annars vill jag gärna ha trevligt kommentarer!
Trackback
Jag är en konstig filur, och jag kommer troligen och förhoppningsvis aldrig passa in.
Jag gillar fina ting, däribland regina spektor och annan helig musik.
Jag vill ha mer pengar, träffa Kent, fika med Maria Montazami, hälsa på hos Operah och bjuda på kaffe, börja dricka rödvin, ha en egen lägenhet, ha världens finaste som vaknar upp brevid mig som jag älskar och vet att jag blir älskad tillbaka, bo i stockholm, bli omtyckt och att folk ska ta hand om mig. ganska kort sagt.